1a divisió

Multitudinari comiat a Reyes

Dol. La localitat natal del futbolista, mort dissabte a la carretera, li va dir adeu de manera massiva abans que les seves restes mortals fossin incinerades; l’excés de velocitat és la primera causa que es considera per explicar el seu accident

Una multitud va acomiadar ahir, a Utrera (Sevilla), José Antonio Reyes, que va morir dissabte en un accident de trànsit. Les restes mortals del futbolista, que tenia 35 anys i jugava a l’Extremadura, van ser incinerades després de la missa corpore insepulto que es va oficiar en memòria seva.

Abans, la nit de diumenge a dilluns, el seu cos va ser vetllat a l’ajuntament d’Utrera, del qual va sortir a les nou del matí cobert amb una bandera d’aquesta ciutat i una altra del Sevilla, el club en què es va formar i en què va jugar durant vuit temporades en dues etapes. Milers de veïns van contemplar el pas de la comitiva fúnebre i van dedicar una tancada ovació al seu pas. El portaveu de la família del futbolista, Antonio Fermín Díaz, va traslladar l’agraïment a totes les persones, entitats, institucions i clubs de futbol de tot el món, per les mostres d’afecte rebudes.

Reyes va morir dissabte al matí, a l’autovia A-376. En el cotxe en què circulava hi anaven també dos familiars seus, un dels quals també ha mort. L’altre es troba ferit de gravetat. Fonts de la investigació asseguren que l’excés de velocitat és la primera causa que s’estudia per explicar la sortida de la via del vehicle de gran cilindrada en què viatjava el futbolista, que es va incendiar després de fer diverses voltes de campana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)