1a divisió

El Madrid fa oficial l’arribada de Jovic

1a divisió. El club blanc pagarà uns 65 milions d’euros per l’ariet serbi de l’Eintracht de Frankfurt

El Real Madrid ha anunciat el seu segon fitxatge de cara a la temporada 2019/20. Després d’haver confirmat fa mesos l’arribada d’Éder Militão procedent del Porto, el club de Chamartín ha anunciat un acord amb l’Eintracht de Frankfurt perquè Luka Jovic aterri a Madrid aquest estiu i signi un contracte per les sis properes temporades, fins al 2025. L’entesa, que resta pendent de que el futbolista superi la revisió mèdica, rondaria uns 65 milions d’euros.

Format al planter de l’Estrella Roja de Belgrad, Jovic arriba a un gran d’Europa després d’una temporada en què ha acreditat ser un dels davanters amb més projecció del continent, marcant 17 gols en la Bundesliga i 10 en l’Europa League amb l’Eintracht, que aquest mateix estiu ha fet efectiva la opció de compra que tenia per quedar-se a títol definitiu amb el punta, que era propietat del Benfica, per acabar venent-lo al Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)