Internacional

Neymar es perd la Copa Amèrica

Lesió. El brasiler s’ha lesionat aquesta matinada jugant un partit amistós contra Qatar

Continuen les males notícies per a Neymar. El brasiler, que voldria tornar al Barça després de dos anys a París en una operació que des de Barcelona és veu més que complicada, es perdrà la Copa Amèrica que comença la setmana vinent al Brasil. Neymar s’ha lesionat aquesta matinada en un amistós que el combinat de Tite ha jugat contra Qatar. El davanter ha trepitjat malament en el minut 20 i ha deixat el terreny de joc molt coix. Després de passar proves mèdiques, la Confederació Brasilera de Futbol ha informat que el jugador del PSG pateix un trencament i es perd la competició. Brasil ha guanyat el partit (2-0), amb gols de Richarlison i Gabriel Jesus. Els blaugrana Coutinho i Arthur han estat titulars.

I les notícies negatives per a Neymar no han arribat només en forma de lesió. Hores abans del partit, un programa de televisió brasiler va emetre imatges de la trobada entre el jugador i la dona que l’ha acusat de violació. Segons les imatges, es podria interpretar una trobada sexual amb violència de Neymar cap a la model, Najila Trindade.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)