Internacional

Les errades en la pròrroga sentencien Anglaterra

Nations League. Les pèrdues de Stones i de Barkley entreguen la semifinal a Holanda, que es batrà amb Portugal diumenge en la final

HOLANDA 3 ANGLATERRA 1

HOLANDA:Cillessen, Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Blind, De Roon, (Van de Beek, 68’) De Jong, Wijnaldum, Bergwijn (Propper, 91’), Babel (Promes, 68’) i Memphis Depay (Strootman, 114’).ANGLATERRA:Pickford, Walker, Stones, Maguire, Chilwell, Delph (Henderson, 77’), Declan Rice (Dele Alli, 106’), Barkley, Sancho (Lingard, 61’), Sterling i Rashford (Kane, 46’).GOLS:0-1 (32’) Rashford, de penal. 1-1 (73’) De Ligt. 2-1 (97’) Walker en pròpia porta. 3-1 (114’) Promes.ÀRBITRE:Clément Turpin (francès). Grogues a De Ligt, Dumfries, Van de Beek i Harry Kane.

Holanda es batrà diumenge amb Portugal en la final de la primera edició de la Nations League, després de despatxar ahir Anglaterra en la pròrroga en un partit marcat per les errades. Matthijs de Ligt va cometre un penal sobre Rashford que el mateix punta del Manchester United materialitzaria. Ja després de la represa, però, el mateix De Ligt es va refer del seu error, a la sortida d’un córner, i va igualar un partit que Anglaterra acabaria perdent en la pròrroga, víctima de dues pèrdues de pilota de Stones i de Barkley que propiciarien els gols de Walker en pròpia porteria i el definitiu de Quincy Promes.