Internacional

França toca els vuitens

Grup A. La selecció amfitriona tomba Noruega amb mereixement, gràcies a un gol de penal després d’una consulta al videoarbitratge

FRANÇA 2 NORUEGA 1

FRANÇA:Bouhaddi; Torrent, Mbock, Renard, Majri; Diani, Bussaglia, Henry, Le Sommer; Cascarino (Gauvin, 84’) i Bibault (Thiney, 81’).NORUEGA:Hjelmseth; Skinnes, Mjelde, Thorisdottir, Minde; Utland (Saevik, 75’), Maanum (Risa, 90’), Engen, Reiten; Hansen (Moe Wold, 85’) i Herlovsen.GOLS:1-0 (46’) Gauvin. 1-1 (54’) Renard p.p. 2-1 (72’) Le Sommer (p.).ÀRBITRE:Bibiana Steinhaus (alemanya). TG: Le Sommer i Engen.COMENTARI:França va assolir la segona victòria després de superar Noruega (2-1) gràcies als gols de Valerie Gauvin i Eugenie Li Sommer i queda molt a prop dels vuitens de final. Les franceses van haver d’esperar als compassos inicials del segon temps per avançar-se. Ho van aconseguir després d’una centrada d’Amel Majri que va rematar Gauvin amb una precisa volea. Noruega, però, de forma inesperada, va empatar amb un dels gols més absurds del mundial, el que Wendie Renard va marcar en pròpia porta després de colpejar una centrada suau quan no era molestada per ningú. La desgràcia no va frenar França, que, davant la seva parròquia, va assetjar Noruega i va obtenir premi amb l’ajuda del VAR. La col·legiada alemanya Bibiana Steinhaus va revisar un possible cop de peu d’Ingrid Engen al genoll dret de Marion Torrent i, finalment, va assenyalar un penal que va anotar Li Sommer.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)