1a divisió

La policia considera provat el tripijoc del partit entre el Valladolid i el València

Operació Oikos. La policia judicial avala, en la seva investigació, que l’últim duel de lliga entre castellans i valencians va estar adulterat

Cada dia que passa la suposada trama de sospites, sobre el duel entre el Valladolid i el València de l’última jornada, agafa més consistència. Aquest matí s’ha viscut un últim fascicle d’aquesta novel·la negra en una informació que recull el diari El Mundo. La policia judicial considera provat el tripijoc d’aquell duel que va segellar la classificació dels valencians per a la Champions i que és investigat en el marc de l’operació Oikos. En un dels informes que ha aportat davant el Jutjat d’Instrucció número 5 d’Osca s’assegura amb total rotunditat que “es va condicionar clarament el resultat del mateix atemptant directament contra la integritat de la competició”. Segons els investigadors, “en el tripijoc hauria intervingut almenys un jugador, Borja Fernández”, ja excapità del Valladolid.

L’informe policial també argumenta que “el resultat pactat va ser victòria del València en la primera part i la victòria final. Un pronòstic que es va complir amb l’ajuda de jugadors del Valladolid”. Els agents judicials destaquen que el tripijoc d’aquesta duel va provocar múltiples “perjudicis”. Entre ells, alguns de tipus econòmic, com els causats a les cases d’apostes i als “apostadors de bona fe, que van poder registrar pèrdues o minvaments en els seus guanys”. De la mateixa manera, cita als afeccionats que van abonar la seva entrada per a assistir a un partit finalment adulterat.

El Girona està molt atent a l’evolució d’aquesta investigació ja que es considera directament perjudicat per aquest tripijoc i ha posat en qüestió el seu descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)