1a divisió

El Santiago Bernabéu s’encomana a Eden Hazard

Real Madrid. Florentino oficia la seva clàssica benvinguda davant milers d’aficionats i el nou crac blanc no es queda enrere i assegura que el seu somni, des de petit, era jugar en el Madrid

L’enlluernadora presentació d’Eden Hazard, que ahir va convocar gairebé 50.000 aficionats al Santiago Bernabéu, tanca el primer mes després de la temporada del Real Madrid amb una despesa en fitxatges que supera els 300 milions. El belga ha costat una tercera part d’aquesta quantitat, la resta es reparteixen entre els 60 de Luka Jovic, els 50 d’Éder Militao, els 48 de Ferland Mendy i els 45 de Rodrygo Goes, l’extrem brasiler de 18 anys que juga com a cedit en el Santos i que va ser incorporat l’any passat pel club blanc. En total són, exactament, 303 milions, una xifra que pujaria considerablement si es fa efectiu el fitxatge de Paul Pogba, per qui Zinedine Zidane no deixa de sospirar.

El fracàs en la temporada 2018/19 ha empés el Real Madrid a una recomposició express de la plantilla que, de moment, només ha portat cares noves. A Florentino Pérez no li ha tremolat el pols per posar-se la mà a la cartera. Ara, però, li tocarà desfer-se d’un bon nombre de futbolistes –amb vendes i cessions– abans que la superpoblació en el vestidor madridista no comenci a ser un problema.

Ahir, el màxim mandatari blanc va gaudir d’una jornada de les que li agraden: el Bernabéu entregat, un crac per estrenar i el seu clàssic discurs de benvinguda. “Ja ets on volies, avui s’acompleix un dels somnis de la teva vida”, li va dir a Eden Hazard. El futbolista, quan va prendre la paraula, no el va defraudar i va respondre amb un altre tòpic: “El meu somni, des de petit, era jugar en el Madrid.” Després, damunt la gespa, vestit amb la seva nova samarreta, sense dorsal a l’esquena –Modric no li regala el 10– i amb un somriure als llavis, el nou ídol del madridisme va pronunciar el seu primer “hala Madrid” davant una graderia entregada.

A la sala de premsa, Hazard es va mostrar prudent i humil. “Quan jugues al Real Madrid, l’equip és l’estrella. Ara sóc el nou de l’equip. Xutar els penals? Crec que el capità els llança molt bé i no em demanarà que ho faci jo”, va dir. Amb tot, no va defugir la responsabilitat que li atorga la dimensió del seu fitxatge: “Vinc per mirar de millorar el grup. He estat lider en el Chelsea i en la selecció i crec que aquí també ho seré.” El belga va reconèixer que la presència del seu ídol, Zinedine Zidane, a la banqueta ha estat important per a ell, va confirmar que li agrada jugar per l’esquerra o en la posició del 10 i va considerar que no ha arribat tard al Madrid. “Tinc 28 anys, estic en el millor moment de la meva carrera.”

LES FRASES

Hazard
100 milions
Jovic
60 milions.
Militao
50 milions.
Mendy
48 milions.
Rodrygo
45 milions.
El meu somni, des de petit, era jugar en el Madrid. Tinc moltes ganes de començar
Eden Hazard
FUTBOLISTA DEL REAL MADRID

303 MILIONS

Eden, ja ets on volies ser. Avui s’acompleix un dels somnis de la teva vida
Florentino Pérez
PRESIDENT DEL REAL MADRID
Vinc per mirar de millorar el grup. He estat lider en el Chelsea i també en la selecció belga. Crec que aquí també ho seré
Nom
càrrec
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)