1a divisió

El Mallorca, amb un peu a la final de la promoció

Ascens a 1a. Leo Suárez i Dani Rodríguez, en el 89, marquen pels balears

MALLORCA 2 ALBACETE 0

MALLORCA:Reina; Joan Sastre, Valjent, Raíllo, Estupiñán; Leo Suárez (Aridai, 71’), Pedraza, Salva Sevilla (Baba, 90’), Dani Rodríguez; Lago Junior i Abdón Prats (Álex López, 74’). .ALBACETE:Tomeu Nadal; Tejero, Nico Gorosito, Gentiletti, Fran García; Susaeta (Malsa, 80’), Torres, Febas, Bela; Rey Manaj (Acuña, 66’, Eugeni, 86’) i Zozulia.GOLS:1-0 (22’) Leo Suárez. 2-0 (89’) Dani Rodríguez.ÀRBITRE:Pulido Santana (canari). T.G: Dani Rodríguez i Salva Sevilla del Mallorca; Gorosito i Malsa, de l’Albacete.PÚBLIC:16.311 espectadors a l’estadi de Son Moix.

Son Moix va xalar de valent ahir a la nit, en veure el Real Mallorca posar un peu i mig a la final de la promoció d’ascens a primera divisió. L’equip balear va superar l’Albacete per una diferència de 2-0, gràcies als gols de Leo Suárez i Dani Rodríguez, i obliga el conjunt manxec a una remuntada en el partit de tornada. Es va imposar l’equip que va saber aprofitar millor les errades del rival. Especialment important va ser el segon gol, aconseguit en l’últim minut del temps reglamentari, perquè deixa l’equip que entrena Vicente Moreno en una posició molt avantatjosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)