1a divisió

Pepu Soler s’apunta a la Unió

3a divisió. El pitxitxi del Palamós i de tota la primera catalana amb 23 gols es converteix en el tercer fitxatge del Figueres després de Genís Balaguer (Palamós) i Carles Gallardo (Banyoles)

El Figueres va anunciar ahir la incorporació de Pepu Soler, una de les peces més cobejades del mercat gironí, que es converteix en el tercer fitxatge confirmat pel club de l’Alt Empordà, que continua planificant la propera campanya 2019/20 després d’una setmana convulsa amb el trencament de les negociacions per renovar els quatre capitans.

Pepu Soler s’ha convertit aquesta temporada en tota una sensació a la primera catalana. El davanter fitxat pel Palamós procedent del Girona C s’ha fet un fart de marcar, i és que, les 23 dianes l’han convertit en el màxim golejador de tota la categoria, davant de Noah Baffoe del Manresa (grup 2) amb 21 gols i d’Uri Santos, del Girona C (grup 1) amb 20 dianes.

La Unió, de la mà de Javi Salamero ha hagut de negociar amb el Palamós (exclub de l’ara director general) per incorporar Pepu, ja que el davanter va renovar el seu vincle amb els palamosins el passat febrer. El gironí, de moment, haurà de batallar per una posició en l’onze inicial amb el veneçolà Sergio Álvarez, renovat recentment per l’entitat figuerenca, que torna a pescar a Palamós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)