Més futbol

Encara més complicat

‘Play-off’ d’ascens a 2a B. El Prat, abonat a viatges maratonians en aquesta promoció, disputa avui la tornada de la segona eliminatòria contra el Tamaraceite canari, amb empat a zero de l’anada

El Prat té avui un nou repte majúscul al davant. A més de dos mil quilòmetres de casa, els potablava disputen (13 h) la tornada de la segona eliminatòria del play-off per pujar a segona divisió B. Com ja va passar en la primera, contra el Ceuta, els pratencs hauran de mesurar forces després d’un viatge maratonià i en un ambient hostil, amb un 0-0 del partit d’anada en què no van saber materialitzar el domini. L’escull és Tamaraceite, conegut a les Illes Canàries com el City de la zona. L’entitat ha aconseguit tres ascensos en els últims tres anys, el president, Héctor Ramírez, és germà del propietari del Las Palmas, Miguel Ángel Ramírez, i l’empresa familiar ofereix llocs de treball a més d’un jugador que avui es vestirà de curt. A més, compta amb homes que han passat per categories superiors com Aytamhi, David González o López Silva. En l’eliminatòria de campions contra la Peña Deportiva, en què van caure amb un gol injust a trenta segons del final, es van endur un cop considerable però, a mesura que han anat passant les hores, el conjunt que dirigeix Chus Trujillo ha recuperat la il·lusió per continuar fent història i pujar a una categoria on mai ha jugat.

Al davant, però, hi haurà un Prat que vola. Tot i encadenar unes setmanes complicades en les darreres jornades de la lliga regular l’equip torna a oferir una gran versió. “Fa unes setmanes estàvem morts per molta gent i mira’ns ara”, va manifestar Pedro Dólera fa uns dies. En l’anada, els potablava van fer un bon partit però la falta de punteria els va condemnar. “Ens esperàvem un equip que ens volgués dominar i no van ni veure la pilota. Va ser mèrit nostre”, va recalcar Pedro Dólera, el tècnic pratenc, després del partit de l’anada. Dólera espera un rival que imprimeixi un ritme alt i que vagi a buscar el resultat al més aviat possible. Un Tamaraceite que, com a local, no ha brillat: vuit partits guanyats, vuit d’empatats i tres de perduts –s’ha convertit en el tretzè pitjor equip del seu grup–. Un motiu on agafar-se per a un Prat que avui té un nou repte complicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)