Internacional

El Canadà només s’haurà de preocupar del lideratge

Mundial. Les nord-americanes no pateixen per amarrar la classificació

CANADÀ 2 NOVA ZELANDA 0

CANADÀ:Labbe, Buchanan, Zadorsky, Riviere (Chapman, 75’), Lawrence, Scott, Sinclair, Schmidt, Prince (Leon, 84’), Beckie (Quinn, 83’) i Fleming.NOVA ZELANDA:Nayler, Percival, Bott (Longo, 18’), Stott, Riley, Eceg, Gregorius (Green, 62’), Hassett (Kete, 85’), White, Bowen i Chance.GOLS:1-0 (48’) Fleming. 2-0 (79’) Prince.ÀRBITRE:Yamashita.T.G.:cap.

El Canadà estarà en la propera fase del mundial. El conjunt nord-americà s’ha classificat després d’una còmoda victòria contra Nova Zelanda. Ara, l’equip entrenat per Heiner-Moller només haurà de batallar pel lideratge, en una lluita directa contra Holanda en el darrer compromís de la lligueta inicial. En el matx contra les oceàniques, les nord-americanes van desenvolupar tot amb un monòleg al camp rival. 22 xuts, un 70% de possessió i un 85% en la precisió de les passades van provocar que el rival amb prou feines pogués sortir de la cova. Finalment, la corda es va trencar amb una diana de Fleming aprofitant una acció en profunditat i amb una altra de Prince, que va aprofitar la seva velocitat per batre Nayler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)