Internacional

Luis Enrique deixa la selecció espanyola

Seleccions. L’exblaugrana dimiteix per problemes familiars de força major. El català Robert Moreno, el substitut

L’etapa de Luis Enrique al capdavant de la selecció espanyola ha durat onze mesos. Ahir es va tancar per la dimissió anunciada pel propi entrenador a causa de problemes familiars de força major que ja l’havien obligat a delegar les seves funcions en els darrers tres mesos. L’esquema que ha seguit Espanya es repetirà perquè el seu tècnic ajudant, Robert Moreno, havia agafat el relleu de Luis Enrique com a cap visible durant la seva absència i ara ha estat nomenat de forma definitiva com a seleccionador espanyol.

El president de la Federació Espanyola, Luis Rubiales, i el director esportiu, José Francisco Molina, no li van donar cap termini de tornada a Luis Enrique però ha estat el tècnic asturià qui ha decidit donar una passa al costat a causa d’uns problemes familiars. “He de donar les gràcies a Luis Enrique. Li hem dit que sempre tindrà les portes de la Federació i de la selecció espanyola obertes”, va explicar Rubiales que va comparèixer amb Molina i el nou seleccionador, Robert Moreno, en una roda de premsa convocada d’urgència. “La Federació ha decidit confiar en Robert Moreno com a seleccionador i ho farà amb els mateixos temps que tenia. Ell, juntament amb el seu cos tècnic, seran els encarregats de portar-nos fins l’Eurocopa”, va dir Rubiales. Moreno serà el setè entrenador català que es posa al capdavant del combinat espanyol després de Rosich (1924), Cabot (1925), Zamora (1952), Lasplazas (1959-60), Balmanyà (1966-68) i Artigas (1969). “És un dia agredolç. Sempre vaig pensar en ser primer entrenador però no esperava que fos d’aquesta manera. És una gran responsabilitat”, va manifestar el barceloní.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)