Internacional

El Brasil no dona cap opció

Copa Amèrica. La ‘canarinha’ atropella el Perú i s’assegura la primera plaça del grup A

PERÚ 0 BRASIL 5

PERÚ:Gallese, Advíncula, Araujo, Abram, Trauco, Renato Tapia, Yotún (Flores, 46’), Andy Polo, Cueva (Ballón, 67’), Farfán i Paolo Guerrero (Cristopher Gonzáles, 55’).BRASIL:Alisson, Dani Alves, Thiago Silva, Marquinhos, Filipe Luis (Alex Sandro, 57’), Casemiro (Allan, 70’), Arthur, Philippe Coutinho (Willian, 76’), Everton, Gabriel Jesus i Roberto Firmino.GOLS:0-1 (12’) Casemiro. 0-2 (19’) Roberto Firmino. 0-3 (32’) Everton. 0-4 (53’) Dani Alves. 0-5 (90’) Willian.ÀRBITRE:Fernando Rapallini (argentí). Targetes grogues a Advíncula, Yotún, Thiago Silva i Casemiro.COMENTARI:Gabriel Jesus va fallar un penal (94’).

El Brasil no va passar dificultats per imposar-se al Perú a Itaquera i assegurar-se així la primera plaça del grup A, que li reserva un creuament de quarts de final contra un dels tercers classificats dels altres dos grups.

Tot i uns dubtes inicials i haver d’obrir la llauna amb dos gols força estrambòtics, el primer en un córner que Casemiro va reblar després de diversos rebots i el segon amb Firmino penalitzant una acció desafortunada del porter Gallese, la canarinha va acabar desplegant els millors minuts de futbol d’aquest torneig, governada al mig del camp per Arthur i impulsada pel seu excompany al Gremio Everton, que va fer mal a l’esquena d’Advíncula i que, com en l’estrena contra Bolívia, va marcar un golàs i va sentenciar el partit abans del descans.

Dani Alves, que no marcava un gol en copa Amèrica des del 2007, va fer-ne un després d’una bona doble paret amb Arthur i Firmino en la represa, i Willian, amb un xut al pal llarg, va abaixar el teló d’un partit en què fins i tot Gabriel Jesus va tenir temps de fallar un penal sobre la botzina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)