Internacional

Noruega canvia el guió

Mundial. Fa camí cap als quarts de final després de superar Austràlia en un duel vibrant que es va decidir en la tanda de penals

Noruega 1(4) AustrÀlia 1(1)

NORUEGA:Hjelmseth, Ingrid Moe Wold (Synne Skinnes Hansen, 102’), Maren Mjelde, Maria Thorisdottir, Kristine Minde, Saevik (Frida Maanum, 72’), Vilde Boe Risa, Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten, Graham Hansen, Isabell Herlovsen (Lisa-Marie Utland, 77’).AUSTRÀLIA:Lydia Williams, Ellie Carpenter (Amy Harrison, 120’), Alanna Kennedy, Steph Catley, Kellond-Knight (Clare Polkinghorne, 94’), Logarzo, Emily Van Egmond (Roestbakken, 116’), Tameka Yallop, Hayley Raso (Gielnik, 74’), Caitlin Foord, Sam KerrGOLS:1-0 (31’) Isabell Herlovsen; 1-1 (84’) Elise Kellond-Knight.ÀRBITRE:Riem Hussein (alemanya) va mostrar targeta groga a Kristine Minde; Utland, Vilde Boe Risa i vermella a Kennedy (104’). .COMENTARI:Partit maratonià el viscut ahir a Niça. Partits d’aquells que t’omplen d’emoció i amb un guió amb canvis i incertesa. Noruega es va avançar amb un gol de Isabell Herlovsen. Les nòrdiques ja acaronaven el triomf però a sis minuts del final del temps reglamentari Kellond-Knight va fer l’empat i va forçar la pròrroga. Un període en què la portera australiana Williams va fer aturades de mèrit per mantenir vives les ’matildes’ que jugaven amb una menys per l’expulsió de Kennedy. En la tanda de penals Noruega, que no en va fallar cap, va passar per sobre d’Austràlia.