Internacional

Anglaterra passa a quarts i el Camerun desafina

Mundial. Les cameruneses, a punt de marxar del partit per decisions del VAR

ANGLATERRA 3 CAMERUN 0

ANGLATERRA:Bardsley; Bronze, Houghton, Bright, Greenwood; Walsh, Kirby, Scottn (Staniforth, 73’); Parris (Williamson, 84’), White (Taylor, 64’) i Duggan.CAMERUN:Ndom; Leuko, Ejangue (Sonkeng, 64’), Johnson, Awona; Njoya Ajara, Abam (Abena, 68’), Feudjio, Yango, Aboudi Onguen; Enganamouit (Takounda, 53’).GOLS:1-0 (14’) Houghton. 2-0 (45+4’) White. 3-0 (58’) Greenwood.ÀRBITRE:Qin Liang (Xina). Targeta groga a Leuko i Takounda.COMENTARI:La selecció d’Anglaterra jugarà els quarts de final del mundial després d’eliminar la del Camerun, a l’estadi Hainaut de Valenciennes. El partit serà recordat per la vergonyosa actitud de les jugadores cameruneses, que es van plantar amenaçant de deixar el partit com a protesta per les decisions del VAR. La defensora Steph Houghton va signar l’un a zero quan encara no s’havia jugat un quart d’hora, en aprofitar un lliure indirecte a dins de l’àrea camerunesa després d’una badada de la portera Ndom. El segon el va fer Ellen White, en el descompte de la primera part, rematant, amb la cama esquerra, una centrada des de la dreta de Lucy Bronze. En el primer tram de la segona part, després que el VAR anul·lés el 2-1 al Camerun i provoqués les protestes de les jugadores africanes, Alex Grenwood va sentenciar en rematar una passada de Toni Duggan. Victòria justa d’Anglaterra, que s’enfrontarà a Noruega en els quarts de final.