Internacional

La quota mínima del Paraguai

Copa Amèrica. Els guaranís aconsegueixen l’accés a quarts amb tan sols dos punts, fet que no succeïa des del 1993, i es veuran les cares amb el Brasil

La Copa Amèrica ja coneix el seu quadre final, que obrirà foc la matinada de dijous a divendres a l’Arena do Gremio amb el xoc que enfrontarà a l’amfitriona, el Brasil, amb el Paraguai, que després de l’empat entre el Japó i l’Equador, va segellar el seu accés a quarts de final com a tercera classificada del grup B amb tan sols dos punts, un fet que no succeïa des del 1993, quan Mèxic va aconseguir-ho i posteriorment acabaria disputant la final, en l’última edició en què l’Argentina va aconseguir proclamar-se campiona. Ara, l’albiceleste intentarà recuperar un trofeu que se li resisteix des d’aleshores començant per un creuament de quarts contra Veneçuela. L’Uruguai, que va arrencar-li a Xile la primera plaça del grup C gràcies a un solitari gol de Cavani, lluitarà per un lloc en la final contra el Perú mentre que els xilens hauran de veure’s les cares amb la renovada Colòmbia de Carlos Queiroz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)