Internacional

L’eficiència d’Itàlia supera l’ordre xinès

Mundial. Giacinti lidera la seva selecció amb la diana inicial i Galli, just després del descans, anota el gol que sentencia el xoc

ITÀLIA 2 XINA 0

ITÀLIA:Giuliani; Guagni, Gama, Linari, Bartoli; Bergamaschi (Mauro, 63’), Giugliano, Cernoia; Giacinti, Girelli (Galli, 39’) i Bonansea (Rosucci, 71’).XINA:Peng; Han, Wu, Lin; Liu; Wang shanshan (Song, 61’), Xhang, Wang Yan (Yao, 61’), Gu (Yang Li, 46’); Eang i Li.GOLS:1-0 (15’) Giacinti. 2-0 (49’) Galli.ÀRBITRE:Edina Alves.

28 anys ha hagut d’esperar Itàlia per veure la seva selecció nacional disputar els quarts de final. Ho va aconseguir gràcies a un partit canònic basat en la seva eficàcia de cara a porteria davant l’ordre que va mostrar la Xina al llarg de tot el torneig. Va emergir la figura de Giacinti, una de les estrelles de l’equip, inèdita fins al moment, que va obrir el camí del triomf en una de les primeres accions del partit després que l’àrbitre li anul·lés un gol.

Després del gol, la Xina va fer un pas endavant i va reaccionar però tot plegat va quedar apagat després de la diana de Galli, al principi del segon temps. A partir d’aquí, la selecció azzurra es va ordenar davant els atacs de la Xina, que no va tenir gaires ocasions per acostar-se en el marcador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)