Internacional

Un passeig per a Anglaterra

Mundial. L’equip de Phil Neville sentencia Noruega al principi de la segona meitat i segella la seva classificació per a les semifinals

NORUEGA 0 ANGLATERRA 3

NORUEGA:Hjelmseth; Moe Wold (Hansen, 85’), Mjelde, Thorisdottir, Minde; Saevik (Utland, 64’), Boe Risa, Engen, Reiten (Eikeland, 74’); Graham i Herlovsen.ANGLATERRA:Bardsley; Bronze, Houghton, Bright, Stokes; Kirby (Stanway, 74’), Walsh, Scott; Parris (Daly, 88’), White i Duggan (Mead, 54’).GOLS:0-1 (3’) Scott. 0-2 (40’) White. 0-3 (57’) Bronze.ÀRBITRE:Lucila Venegas.T.G.:A Thorisdottir, de Noruega.

Mundial

Els quarts de final

Noruega - Anglaterra

0-3

França - EUA

avui, 21 h

Itàlia - Holanda

demà, 15 h

Alemanya - Suècia

demà, 18.30 h

Semifinals

Anglaterra - Fra./EUA

dimarts, 21 h

Itàlia/Hol. - Ale./Suè.

dimecres, 21 h

“Estem vivint el millor moment de les nostres vides. Estem just on volem estar”, explicava després del partit el seleccionador Phil Neville. El tècnic va veure com el seu equip passava per sobre de Noruega i obtenia el bitllet per a les semifinals. El gol de Scott només de començar va ser clau perquè Anglaterra es va poder defensar durant tot el partit i va mantenir a ratlla qualsevol escomesa de Noruega. L’estocada va arribar a prop del descans en una jugada culminada per White i assistida per Parris. Poc després de tornar dels vestidors, un obús de Bronze va deixar el partit vist per a sentència a més de mitja hora perquè l’àrbitre xiulés el final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)