Internacional

El Brasil necessita els penals per avançar

Copa América. La ‘canarinha’ s’imposa al Paraguai en la tanda i serà a semifinals després de tres edicions d’absència

El Brasil s’ha endut un gran ensurt a Porto Alegre i ha hagut de dirimir el seu accés a les semifinals de la copa Amèrica des del punt de penal, en una tanda d’infart en què el Paraguai ha errat el primer i el cinquè llençament (Gustavo Gómez i Derlis González) i en què la canarinha ha convertit totes les seves execucions menys la quarta, enviada fora per Roberto Firmino.

Així, el conjunt brasiler ha acabat alliberant tota la pressió després d’un partit en què no ha estat capaç de canviar la seva iniciativa i domini del joc per gols, contra un conjunt guaraní molt disciplinat, assentat sobre una defensa novedosa amb tres centrals (Gustavo Gómez, Fabián Balbuena i Junior Alonso). Tot i generar alguna ocasió clara en la represa, especialment amb una rematada de Willian al pal, el Brasil s’ha vist a la vora del precipici i no ha estat fins a l’intercanvi de penals que ha pogut assegurar la seva presència a les semifinals, on es veurà les cares amb el guanyador del xoc d’aquest vespre al Maracanã entre l’Argentina i Veneçuela (21 h/DAZN).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)