Internacional

Messi, a les portes de la final

Copa Amèrica. L’Argentina supera Veneçuela en la seva millor actuació i jugarà l’esperada semifinal contra el Brasil; Lautaro Martínez i Lo Celso signen els gols de l’‘albiceleste’

VENEÇUELA 0 ARGENTINA 2

ARGENTINA:Faríñez; Hernández, Chancellor, Mago (Soteldo, 56’), Rosales (Sijas, 85’); Moreno; Savarino, Añor, Rincón, Machís (Josef Martínez, 72’) i Rondón.VENEÇUELA:Armani; Foyth, Pezella, Otamendi, Tagliafico; Paredes, De Paul, Acuña (Lo Celso, 68’); Messi, Agüero (Dybala, 85’) i Lautaro Martínez (Di María, 63’).GOLS:0-1 (10’) Lautaro Martínez. 0-2 (75’) Lo Celso.ÀRBITRE:Wilmar Alexander Roldán Pérez (Colòmbia). Targeta groga a Rondón, Herrera, Lautaro Martínez, Acuña i Soteldo.PÚBLIC:50.094 espectadors a l’estadi de Maracaná.

Hi haurà superclàssic sud-americà en la semifinal de la copa Amèrica. Després que, la matinada d’ahir, el Brasil aconseguís la classificació en la tanda de penals contra el Paraguai, l’Argentina va superar Veneçuela, al mític Maracaná, per 0-2. Els jugadors de Scaloni van completat la seva millor actuació en el torneig i, amb gols de Lautaro Martínez i Giovanni Lo Celso, van imposar el seu millor futbol.

La selecció albiceleste va arrencar amb una marxa més i, de seguida, va disposar de les primeres oportunitats. Kun Agüero, Messi i Pezzela van fregar el primer gol abans que l’aconseguís Lautaro Martínez, en el minut 10: el davanter de l’Inter va rematar una centrada d’Agüero amb un suau toc d’esperó i va enviar la pilota a la xarxa.

Tot seguit, el partit va passar per una fase de molta duresa que es va resoldre amb tres targetes grogues seguides, el VAR va revisar unes mans a dins de l’àrea veneçolana com a conseqüència d’una jugada de Messi, que semblaven clares, però l’àrbitre va dir que no hi havia penal i, quan es va arribar a la mitja hora de joc, Veneçuela va començar a treure el cap. Poc abans del descans, Chancellor va disposar de l’ocasió més clara de la primera part per a la vinotinto, amb una rematada de cap que va sortir alta.

La segona part va començar igual que la primera: amb l’Argentina llançada a l’atac. Lautaro va estavellar un xut al pal i Messi va aparèixer per portar el perill a l’àrea veneçolana. Sense oferir encara la seva millor versió, el capità del Barça es va fer present en molts moments. L’equip de Dudamel, en tot cas, va respondre i, després d’una jugada de possible penal que el VAR va anul·lar, Armani va haver d’intervenir per evitar el gol d’Hernández en un cara a cara letal.

La bona aturada del porter de River Plate va ser el preludi del segon gol argentí, que va signar Lo Celso en aprofitar el refús del porter, Faríñez, a un xut del Kun Agüero, en el minut 75. El jugador del Betis havia saltat a la gespa poc abans, en substitució d’Acuña.

El veneçolans van ser incapaços de retallar la diferència en els últims minuts, en part per la bona actuació d’Armani, i l’Argentina va poder celebrar una brillant classificació per a la semifinal.

MESSI

El millor del món no ha ofert la seva millor versió, però el seu equip millora clarament
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)