Internacional

El Perú sentencia Suárez

Copa Amèrica. El davanter del Barça falla l’únic penal de la tanda després d’un nou partit sense gols i serà l’‘albirroja’ qui es disputarà amb Xile una plaça en la final de Maracanã

URUGUAI 0 (4) PERÚ 0 (5)

URUGUAI:Muslera, Giovanni González, Giménez, Godín, Cáceres, Bentancur, Fede Valverde (Stuani, 96’), Nández (Lucas Torreira, 57’), De Arrascaeta, Cavani i Luis Suárez.PERÚ:Gallese, Advíncula, Zambrano, Abram, Trauco, Renato Tapia, Yoshimar Yotún, Édison Flores, André Carrillo (Christopher Gonzales, 75’), Cueva (Ruidíaz, 85’) i Guerrero.GOLS:Cap.PENALS:Luis Suárez (falla). Paolo Guerrero (gol). Cavani (gol). Ruidíaz (gol). Stuani (gol). Yoshimar Yotún (gol). Bentancur (gol). Advíncula (gol). Torreira (gol). Edison Flores (gol).ÀRBITRE:Wilton Pereira Sampaio (brasiler).COMENTARI:Text.

Quarts de final

Paraguai - BRASIL

0-0 (3-4)

Veneçuela - ARGENTINA

0-2

Colòmbia - XILE

0-0 (4-5)

Uruguai - PERÚ

0-0 (4-5)

Semifinals

Argentina - Brasil

dc, 2.30 h (DAZN)

Xile - Perú

dj, 2.30 h (DAZN)

De nou una tanda de penals, i aquesta vegada la creu ha estat per a un futbolista del Barça. Luis Suárez, encarregat d’executar el primer llançament des del punt fatídic, va topar amb Pedro Gallese i serà el Perú qui disputarà la semifinal de la copa Amèrica contra Xile després que la resta de llançaments acabessin tots al fons de la porteria.

L’errada del davanter charrúa va decantar la balança després d’un partit igualat en el joc, però amb una selecció uruguaiana que va disposar d’alguna ocasió més clara, amb Cavani enviant als núvols una pilota franca o el VAR anul·lant dos gols de la celeste per fora de joc.

El Perú, que ja va fer història disputant el passat mundial de Rússia 2018, jugarà per tercera vegada en les últimes quatre edicions una semifinal. En les dues ocasions anteriors, l’Uruguai (2011) i Xile (2015), el van enviar a la lona. Ara espera de nou un clàssic del Pacífic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)