Internacional

Messi es queda sense final

Copa Amèrica. Brasil ha derrotat Argentina (2-0) amb gols de Gabriel Jesús i Firmino. Agüero i Messi han enviat dues pilotes al pal

Brasil, amb Coutinho i Arthur, disputarà la final de la copa Amèrica després d’haver derrotat aquesta matinada la selecció argentina de Leo Messi amb gols de Gabriel Jesús i Firmino. El combinat que dirigeix Tite torna a una final de la copa Amèrica dotze anys després i Messi, que ha fet el seu millor partit del torneig, continua sense guanyar un títol amb la seva selecció.

Brasil s’ha avançat amb un gol de Gabriel Jesús després d’una gran jugada de Dani Alves, el millor del partit. Argentina ha buscat l’empat amb insistència amb Messi com a líder i ha enviat dues pilotes al pal, una Agüero i una altra el propi Messi, aquesta segona després del descans. Amb el partit obert i el combinat de Lionel Scaloni buscant l’empat, ha arribat el segon gol del Brasil en una contra molt ben portada per Gabriel Jesús i culminada per Firmino.

Al final del partit, Messi s’ha queixat de l’àrbitre. Segons el blaugrana, l’àrbitre s’ha empassat dos penals favorables a Argentina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)