Internacional

Holanda segueix fent història

Mundial. La campiona d’Europa tindrà la possibilitat contra els EUA de guanyar el seu primer mundial després d’eliminar Suècia en la pròrroga

holanda 1 suècia 0

HOLANDA:Van Veenendaal; Van Lunteren, Van der Gragt, Bloodworth, Van Dongen; Van de Donk, Groenen, Spitse; Beerensteyn (Van de Sanden, 71’), Martens (Roord, 46’) i Miedema.SUÈCIA:Lindahl; Glas, Fisher, Sembrant, Ericsson (Andersson, 111’); Rubensson (Zigiotti, 79’), Seger; Jakobsson, Asllani, Hurtig (Janogy, 79’); Blackstenius (Larsson, 111’).GOLS:1-0 (99’) Groenen.ÀRBITRE:Marie-Soleil Beaudoin.T.G.:A Spitse i Van de Donk, per Holanda; a Zigiotti, per Suècia.

Va necessitar la repesca per classificar-se i el seu joc no ha acabat de convèncer en tot el campionat, però l’oranje continua fent història i, després d’inaugurar la seva vitrina amb l’Eurocopa, buscarà assaltar el tron del futbol mundial en tot just la seva segona participació en la copa del món. Un gol de Groenen en el 99’ contra Suècia li va donar el bitllet per a la final.

Després d’una primera part ensopida, marcada pel temor i en què només Suècia va tenir el gol a prop en un servei de cantonada a les acaballes, el partit es va animar després de la represa ja sense Martens sobre la gespa, afectada per una lesió que arrossegava. Però el pal va evitar el gol de la sueca Fisher (56’) i el de l’holandesa Miedema i el duel es va resoldre en una pròrroga decidida per una diana de Groenen amb un xut ajustat(99’). I és que, ja sense forces, Suècia es va veure incapaç de reaccionar i, com ja va passar en l’última Eurocopa, Holanda les va fer fora del camí cap al títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)