1a divisió

El Barça debutarà a San Mamés i l’Espanyol a casa contra el Sevilla

Calendari de lliga 2019/20. El primer clàssic Barça-Madrid serà finalment el dia 27 d’octubre, al Camp Nou, mentre que el primer derbi català serà el 5 de gener a Cornellà-el Prat

Oficial. Des de fa només uns minuts ja se sap quin serà el calendari de primera divisió de la temporada 2019/20. El sorteig realitzat aquest migdia a Las Rozas ha determinat l’odre dels 380 partits que es disputaran en total.

L’actual campió de lliga debutarà el cap de setmana del 18 i 19 d’agost a San Mamés, contra l’Athletic. Mentre que el Real Madrid ho farà a Balaídos. L’estrena de l’Atlético serà al Wanda contra el Getafe. L’Espanyol, per la seva banda, debutarà a Cornellà-el Prat contra el Sevilla. Pel que fa als tres equips ascendits, els emparellaments han estat: Mallorca-Eibar, Vila-real-Granada i Leganés-Osasuna.

Els clàssics

Pel que fa als dos clàssics, el de la primera volta es jugarà el dia 27 d’octubre al Camp Nou, mentre que el Real Madrid-Barça es jugarà l’1 de març al Santiago Bernabéu en el partit corresponent a la 26a jornada de lliga.

El derbi català

Els dos derbis Espanyol-Barça i Barça-Espanyol han quedat establerts en les jornades 19 i 35. El partit de la primera volta es jugarà a Cornellà-el Prat en la vigília de Reis, el dia 5 de gener, mentre que el partit del Camp Nou serà el dia 10 de maig.

Última jornada de lliga

El Barça de Valverde obre la lliga al País Basc i la tancarà també allà, concretament a Vitòria, al camp de l’Alavés, el dia 24 de maig. L’Espanyol tancarà el curs a casa contra el Celta. El Real Madrid tancarà la lliga a Butarque contra el Leganés i un altre dels candidats al títol, l’Atlético de Madrid, tancarà la competició al Wanda contra la Real Sociedad.

Calendari complet

Les 38 jornades al detall es poden consultar al següent enllaç facilitat per la federació i LaLiga: bit.ly/Calendario1920.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)