1a divisió

El Barça debutarà a San Mamés i l’Espanyol, a casa contra el Sevilla

Ahir a Las Rozas va sortejar-se el calendari de la primera divisió de la temporada 2019/20, amb els seus 380 partits. L’actual campió de lliga debutarà el cap de setmana del 18 i el 19 d’agost a San Mamés, contra l’Athletic. El Real Madrid ho farà a Balaídos contra el Celta. L’estrena de l’Atlético serà al Wanda contra el Getafe. L’Espanyol, per la seva banda, debutarà a Cornellà-el Prat contra el Sevilla. Respecte als tres equips ascendits, els emparellaments han estat: Mallorca-Eibar, Vila-real-Granada i Leganés-Osasuna.

Assenyalades en vermell també les dates dels dos clàssics: el de la primera volta es jugarà el dia 27 d’octubre al Camp Nou, i el Real Madrid-Barça es jugarà el dia 1 de març al Bernabéu en el partit corresponent a la 26a jornada de lliga.

Els dos derbis catalans es jugaran en les jornades 19 i 35. El partit de la primera volta es jugarà a Cornellà-el Prat la vigília de Reis, el dia 5 de gener, i el partit del Camp Nou serà el dia 10 de maig.

El Barça de Valverde obre la lliga al País Basc i la tancarà també allà, concretament a Vitòria, al camp de l’Alavés, el dia 24 de maig. L’Espanyol tancarà el curs a casa contra el Celta. El Madrid ho farà a Butarque, i un altre dels candidats al títol, l’Atlético, tancarà el curs contra la Real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)