Internacional

Trist comiat per a Messi i Vidal

Copa Amèrica. La temporada s’acabarà aquesta nit per als dos futbolistes blaugrana, en el partit per al tercer i quart lloc que els enfrontarà defensant les samarretes de Xile i l’Argentina; el xilè és dubte seriós per unes molèsties al turmell

Ben segur que Leo Messi i Arturo Vidal no haurien volgut ser protagonistes del Xile-Argentina que es disputarà aquesta nit, a partir de les deu (DAZN), a São Paulo. Però les derrotes de les seves seleccions en la semifinal de la copa Amèrica els obliguen a acomiadar la temporada en l’incòmode partit per al tercer i quart lloc. Serà, sens dubte, un final de curs menys lluït del que haurien volgut. Vidal, a més, és dubte per unes molèsties al turmell que arrossega des del partit contra el Perú. “Jugar pel tercer lloc és lluitar per no res”, va manifestar el migcampista del Barça. Tot plegat convida a pensar que és més que probable que King Arturo no salti a la gespa de l’Arena Corinthians.

Potser perquè el fracàs en la semifinal es va viure d’una altra manera, en el bàndol de Messi el missatge és diferent. De fet, el capità del Barça i de la selecció argentina ha expressat el seu desig de marxar de la copa Amèrica amb el cap ben alt i oferint la mateixa bona imatge que, tot i la derrota, es va veure en el duel contra la canarinha. Poder acomiadar el torneig al podi es percep a l’Argentina com l’única manera d’acomiadar-se amb un mig somriure. Els argentins, per altra banda, no poden dissimular les ganes de revenja després de perdre les dues últimes finals, precisament, contra Xile.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)