1a divisió

Brasil guanya la copa Amèrica (3-1)

Final. La ’canarinha’ suma la seva novena copa amèrica amb un futbol pragmàtic amb gols de Everton Jesús i Richarlison. Perú li posa el cor però els seus errors la van condemnar

Brasil s’ha emportat la seva novena copa Amèrica després de guanyar per 3-1 al Perú. La ’canarinha’ es va avançar amb un gol d’Everton. Perú ha empatat des del punt de penal gràcies a Paolo Guerrero. Però dos minuts després, i abans d’arribar al descans, Gabriel Jesús ha aprofitat un nou error dels peruans per tornar a avançar als amfitrions. Perú ho va intentar a la segona i amb més insistència amb l’expulsió de Gabriel Jesús a vint minuts del final. Però un penal surrealista a favor de Brasil transformat per Richarlison ha tancat una final amb poc futbol i on Brasil n’ha tingut prou amb un futbol funcionarial.