1a divisió

Un problema de ‘sobrepès’

1a divisió. El Madrid comença la pretemporada amb la necessitat d’alleugerir una plantilla que, després de cinc fitxatges, té ara mateix 32 futbolistes

Feia anys que a Valdebebas no esperaven amb tanta fal·lera l’inici d’una nova temporada. I és que després d’un any per oblidar, en què el Madrid es va quedar sense possibilitats d’aconseguir cap títol a principis de març, l’espera per començar un nou projecte engrescador s’ha fet llarga i feixuga. Però Florentino i la direcció esportiva s’han encarregat aquests mesos de vacances de retornar la il·lusió a la parròquia blanca a còpia de fitxatges, que han arribat sense la necessitat ni tan sols de complir la bàsica premissa d’“abans d’entrar, deixin sortir”.

Hazard, l’epicentre

Però a Madrid tenien pressa per fer una sacsejada a l’equip; ja en el darrer tram del curs passat, el retorn de Zidane a la banqueta va ser un primer pas, i aquestes setmanes de vacances han arribat Hazard, Jovic, Mendy, Rodrygo i Militão. Cinc fitxatges que, sumats al retorn de jugadors que estaven cedits ja el curs passat, han provocat un overbooking de 32 futbolistes que caldrà solucionar com més aviat millor. Ahir l’equip va començar la pretemporada i aquest matí agafa un avió en direcció al Canadà per afrontar el primer tram de la preparació, ja amb Hazard a les files, el jugador sobre el qual ha de girar el nou projecte, però amb molts dubtes per resoldre. Com per exemple el de Gareth Bale, que agafarà l’avió cap al país nord-americà conscient, però, que el club blanc li busca una sortida.

La porta està oberta

Zidane, en canvi, no haurà de passar el tràngol de trobar-se amb James, que després de finalitzar la cessió al Bayern sembla que té un peu i mig al Nàpols, ni amb Ceballos, encara de vacances i amb el qual el francès ha deixat clar que no compta. Tampoc té cap possibilitat de continuar Borja Mayoral, després d’estar cedit al Llevant el curs passat, mentre que, vistos els fitxatges, no sembla que Vallejo –o fins i tot Nacho– tingui un horitzó gaire prometedor. S’ha especulat també sobre la sortida de Lucas Vázquez. Així mateix, Brahim podria marxar cedit, i a la porteria, el futur de Keylor Navas és una incògnita. En el darrer partit al Bernabéu, el porter centreamericà es va acomiadar de l’afició, però la situació ha canviat aquestes darreres setmanes tot i saber que enguany Courtois serà el titular indiscutible. Molts dubtes encara per resoldre, tot i que la pilota ja torna a rodar.

‘OVERBOOKING’

El Madrid haurà de donar sortida als jugadors amb els quals Zidane no compta

PRETEMPORADA

L’equip viatja aquest matí cap al Canadà per iniciar el primer tram de preparació
Altes
Hazard, Jovic, Mendy, Rodrygo i Militão.
Baixes (*)
Marcos Llorente, Reguilón, Kovacic (*), Theo Hernández (*), Raúl de Tomás (*), Odegaard (*) i Óscar Rodríguez (*). (*) Ja no jugaven al Madrid aquest curs.

El cas Bale, de difícil solució

Amb el fitxatge de Hazard com a jugador estel·lar del nou projecte, la posició de Gareth Bale ha quedat més debilitada que mai: amb l’arribada de Zidane, el tècnic francès ja el va relegar a la banqueta en gran part dels partits que va dirigir en el tram final del curs passat i sembla evident que no té lloc en l’equip blanc. Es fa difícil pensar que un jugador amb el sou i l’estatus del gal·lès pugui adaptar-se al rol de suplent, al qual sembla que està relegat si continua, amb Hazard i Vinícius en el mateix equip.

El problema és que Bale no vol marxar i tampoc ha arribat cap oferta interessant que pugui obrir-li la porta de sortida. El futbolista es remet als tres anys que encara li queden de contracte i ahir es va presentar amb tots els seus companys per passar la revisió mèdica i començar la pretemporada. Viatjarà al Canadà amb tot l’equip i, mentre no se li trobi una solució al problema, l’extrem britànic serà un jugador més de la plantilla blanca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)