Més futbol

El futbol de bronze ja té definits els grups

Segona B. La FEF va fer oficial les quatre lligues de la categoria

Els grups de segona B ja són definitius. La FEF va anunciar ahir com quedava la composició de les quatre lligues de la categoria de bronze, després de la reunió mantinguda per la comissió de segona B a Las Rozas, on va aprovar la proposta que havia fet l’òrgan federatiu i que ja havia transcendit la setmana passada. D’aquesta manera, en el cas del grup 3 –on jugaran el Llagostera, l’Olot, el Reus, el Nàstic, el Cornellà, l’Espanyol B, el Lleida, el Badalona, el Barça B, el Prat i el Sabadell– no es preveuen canvis significatius i continuarà igualment compost pels equips catalans, valencians i aragonesos, sense la presència, però, de l’Atlètic Balears, el campió de la campanya passada, que passaria al grup 1. L’Oriola, l’Hèrcules, el Vila-real B, l’Atlètic Llevant, el València Mestalla, el Castelló, la Nucia, l’Ebre i l’Eixea tanquen el grup.

El grup 1 és el que més controvèrsia aixeca per la llunyania geogràfica dels integrants que el componen. I és que en aquesta lliga hi hauria els conjunts gallecs, madrilenys, balears, asturians, Las Palmas B i el Melilla, la qual cosa comportarà múltiples desplaçaments de molts quilòmetres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)