Internacional

De Ligt, a punt per a la firma definitiva

Serie A. A Holanda ja donen per fet el fixatge del central per la Juventus, que pagarà 70 milions d’euros

Als culers escèptics que encara pensen que veuran Matthijs de Ligt vestit del Barça la temporada que ve se’ls acaben els arguments. Ahir, la premsa holandesa ja donava per fet el seu fitxatge per la Juventus i només falta la signatura definitiva i que el club italià confirmi el reforç per al curs vinent. Un dels moviments de l’estiu, un tren de present i futur que se li escapa al Barça, que no ha pogut igualar l’oferta econòmica de la vecchia signora, que pagarà 70 milions d’euros per la incorporació del central holandès. “Fa temps vaig dir que sabia on jugaria i segueixo sabent on jugarà la temporada que ve”, va dir Josep Maria Bartomeu, el president del Barça, en la presentació de Frenkie de Jong. “Tant de bo vingui. Em faria molt feliç. Però, no és una decisió que hagi de prendre jo”, hi va afegir el mateix De Jong, amic inseparable de De Ligt que no podrà veure complert el seu desig de continuar jugant junts a can Barça.

Ahir, el diari holandès De Telegraaf va anunciar que, després d’uns dies d’enroc en les negociacions entre l’Ajax i la Juve, el club italià apujava 20 milions d’euros més l’oferta pel jove jugador holandès. Finalment, després de l’estira-i-arronsa, els bianconeri han acabat assolint gairebé la xifra de 75 milions que demanava el club d’Amsterdam inicialment. De Ligt ja no pujarà a l’avió avui amb els seus companys per anar a l’estada de pretemporada que faran els ajacied a Àustria. D’aquesta manera, es tancarà un dels serials de l’estiu que ha tingut el Barça com un dels principals aspirants a aconseguir els serveis del que presumiblement s’ha de convertir en un dels centrals de la dècada.

Amb el fitxatge de De Ligt, Maurizio Sarri, el nou entrenador de la Juventus, té una combinació d’experiència i joventut a l’eix de la defensa de traca i mocador. A les institucions de Leonardo Bonucci i Giorgio Chiellini, 32 i 34 anys respectivament, s’hi afegeixen noms de present i futur com el mateix De Ligt –19 anys– i el central turc Merih Demiral, de 21 anys, que va signar fa uns dies amb el conjunt italià procedent del Sassuolo. A més de l’elegant Daniele Rugani, de 24 anys, que ha agafat pes dins la plantilla a l’ombra dels experimentats Bonucci, Chiellini i d’Andrea Barzagli, que va anunciar la seva retirada fa uns mesos. D’aquesta manera, De Ligt tindrà feina per guanyar-se la titularitat en un grup on, com a mínim, ja té la confiança de Cristiano Ronaldo, que li va dir que anés a la Juve després de la final de la Lliga de les Nacions entre Portugal i Holanda. El central podria ser presentat en els pròxims dies.

ELS PROTAGONISTES

Fa temps vaig dir que sabia on jugaria i segueixo sabent on jugarà la temporada que ve
Josep Maria Bartomeu
president del FC Barcelona

NOVA OFERTA

La Juventus ha apujat 20 milions més la seva oferta perquè no convencia l’Ajax

ES QUEDA

L’holandès ja no viatjarà a Àustria per fer l’estada de pretemporada amb l’Ajax
M’agradaria que vingués i em faria molt feliç, però no és una decisió que hagi de prendre jo
Frenkie de Jong
jugador del barça
Quan va acabar el partit contra Portugal, Cristiano em va dir que anés a la Juventus
Matthijs de Ligt
jugador de l’ajax
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)