Internacional

El Senegal-Algèria, la final

Copa d’Àfrica. Els lleons de Teranga van derrotar Tunísia gràcies a un gol en pròpia porta de Bronn en la pròrroga i les guineus del desert van despatxar Nigèria amb una diana agònica de Mahrez (96’)

El Senegal i Algèria s’enfrontaran en la final de la copa d’Àfrica, que tindrà lloc divendres vinent a l’estadi Internacional del Caire després de superar ahir les seves respectives semifinals. Els lleons de Teranga van aprofitar un solitari gol en pròpia porteria del central Bronn en la pròrroga per assegurar la seva presència en el partit definitiu. Serà la segona vegada que el Senegal, liderada per l’atacant del Liverpool Sadio Mané, disputi una final de la copa d’Àfrica, després de l’edició del 2002, quan la seva generació daurada va perdre la final en els penals contra el Camerun.

En l’altra semifinal, una diana en l’últim sospir de Riyadh Mahrez va donar l’accés a la final a Algèria, que s’havia avançat en el partit gràcies a un autogol de Troost-Ekong, però que després de la represa va veure com Nigèria igualava mitjançant Ighalo, de penal. Una falta molt ben executada per Mahrez (96’) permet a les guineus del desert somiar en la possibilitat d’aixecar el seu segon títol continental després del que van aconseguir el 1990.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)