Més futbol

El Vilafranca elimina un gallet i s’assegura el pas

Torneig d’Històrics. El degà penedesenc en va fer prou amb empatar contra el Lleida i se les haurà contra el Badalona

LLEIDA 0 VILASSAR 1

LLEIDA:Torres, Bernat, César, Trilles, Marcel, León (Bernat), Cano, Marc Martínez, Pedro Martín, Xemi i Eneko.VILASSAR:Román, Varese, Llava, Fuentes (Lorente), Borges, Domingo, Granero, Mendo, Soufi, Torres i Gonpi.GOL:0-1 (38’) Granero.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:Trilles, pel Lleida; Domingo, pel Vilassar.

VILAFRANCA 1 VILASSAR 0

VILAFRANCA:Víctor, Adrià, Fontanils, Juli Serrano, Escofet, Juan Felipe, Xavi Arjona, Sardà (Boada), Carlos Barrientos, Joan Montserrat i Masqué.VILASSAR:Alberto, Escribano, Canelada, Fran, Pau, Bruno, Roger, Eslava, Eloi, Pluvins i Ali.GOL:1-0 (18’) SardàÀRBITRE:Bureu Méndez.T.G.:Montserrat, pel Vilafranca.

lleida 1 vilafranca 1

LLEIDA:Víctor, Dalmau, Cosi, Simic, Noel, Enric Bernat, Pak, Álex Felip, Eder, Raúl i Joanet.VILAFRANCA:León, Tàpia, Illescas, Boira, Civil, Amantini, de Castro (Fontanils, 44’), Eric Via, Pol Via i Marc Bernard.GOLS:1-0 (27’) Raúl González. 1-1 (38’) Pol Via.ÀRBITRE:Gonzales Moreno.T.G.:Civil, pel Vilafranca.

El Vilafranca va fer saltar la banca contra un dels favorits i va certificar el pas a les semifinals després de deixar a l’estacada el Lleida i el Vilassar. Una victòria i un empat van servir perquè el degà penedesenc es classifiqués per a la següent fase, en què ja espera el vigent campió, el Badalona.

En el primer partit, l’equip d’Iván Moreno va construir la victòria a partir de la diana de Sardà, qui va recollir una pilota d’Escofet i va creuar-la davant d’Alberto. El Vilassar va reaccionar amb una doble ocasió d’Eloi Pena i Pluvins, que no van trobar el camí del gol, però l’oportunitat més clara va ser una falta lateral que va picar al pal 4 minuts abans d’acabar el joc.

Després de perdre el primer partit, el Vilassar va complir amb el seu mandat i es va imposar per la mínima al Lleida. Els maresmencs van començar colpejant amb una volea de Varese que va anar directa al travesser. Pedro, amb un xut creuat desviat, va inaugurar un període de domini dels blaus que es va acabar quan van rebre el gol de la derrota, posterior a una diana anul·lada a Cano per fora de joc: Granero va rematar amb el cap al pal llarg una pilota bombada.

En el darrer partit, el Vilafranca necessitava, com a mínim, l’empat i se’l va assegurar gràcies a una reacció imminent a la diana del Lleida, obra de Raúl González en l’equador del partit. Via es va avançar a la defensa en el primer pal i va segellar la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)