Més futbol

Arranz condueix el Terrassa a les semifinals

Torneig d’Històrics. El davanter del conjunt vallesà marca un ‘hat-trick’ en el segon partit, una fita inèdita des de l’edició del 2008

horta 0 terrassa 4

HORTA:Sánchez, Peque, Castillo, Campeny, Joan Vives, Gaudioso, Marc Río, Narcís, Bryan, Inés i Arenas.TERRASSA:Ortega, Prado, Galeano, Domi (Arnau), Arranz, Coro, Morell (Virgili), Genís, López, Pelegrín i Yaya.GOLS:0-1 (22’) Arranz. 0-2 (26’) Domi. 0-3 (35’) Arranz. 0-4 (37’) Arranz.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:Narcís, per l’Horta.

terrassa 0 sants 0

TERRASSA:Zapico, Eric Ruiz, Manu González (Jordi), Lucas Viñas, Àlex Fernández, Jaume, Alberto, Kilian Villaverde, Joel i Albert López.SANTS:Oriol Antonell, Alberto Gómez, Juli, Guille, Sergio Navarro, Josele, Fabregat, Cura, Monfort, Guillermo i Francesc Avilés.ÀRBITRE:Ariño Jiménez.T.G.:Juli i Guille, del Sants.

horta 0 sants 0

HORTA:Yamandú, Castillo, Arnau Campeny, Xavi Manrique, Adrià Recort, Mateo Stamatov (Marc Rio), Coro, Santo, Joan Inés (Gaudioso), David Bauli, Dani Ribelles.SANTS:Nacho Berché, Mulero, Sergi Casals, Picolo, Sergio Rodríguez, Raúl Martín, Sumarroca, Marcus, Agustín, Samu i Miguel.ÀRBITRE:Martínez Navarro.T.G.:Mulero, pel Sants i Santo per l’Horta.

El Terrassa ja espera rival, el que sortirà del triangular d’avui entre el Granollers, el Martinenc i l’Hospitalet, per a les semifinals de l’Històrics. El conjunt de Xavi Molist va donar un cop de puny sobre la taula en el segon partit guanyant per quatre gols amb un gran protagonista: el davanter Sergi Arranz que va marcar el primer hat-trick en un triangular des que David Bauli ho va aconseguir l’any 2008, tal com va informar el mateix torneig.

Al Terrassa i al Sants els va costar entrar en un primer partit que va començar amb domini vallesà però que va acabar amb el Sants tenint més protagonisme. Els barcelonins van tenir l’ocasió més clara en una oportunitat de la seva davantera, però ni Josele ni Navarro ni Guillermo van encertar a superar Zapico.

Els vallesans van reservar tot el seu perill per al segon partit, en què van ser una piconadora. Coro va assistir Arranz en el primer gol. Un altre exjugador de l’Horta, Domi, va aplanar el camí de la golejada amb una gran diana driblant dos rivals i encreuant la pilota lluny de Sánchez. En quatre minuts, el Terrassa havia sentenciat l’enfrontament i, amb el rival a la lona, Arranz ho va aprofitar per anotar el seu trio de gols.

En el darrer partit, el Sants havia d’igualar el resultat anterior contra un eliminat Horta que volia millorar la seva imatge. Cap dels dos equips es va sortir amb la seva, si bé el Sants va crear més perill en el tram final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)