Més futbol

El Martinenc fa saltar la banca i passa de fase

Torneig d’Històrics. L’equip de menor categoria aconsegueix una victòria contra l’Hospi que li obre les portes de la semifinal

granollers 0 martinenc 0

GRANOLLERS:Álvaro García, Omar, Eloi, Ñito, Pau Darbra, Cristian Fabra, Reyes, Cesc Clotet, Muñi, Marc Garcia, Besonies.MARTINENC:Víctor Cócera, Adri Pulido, Javi Iglesias, Marc Ahufinger, Edu Garcia, Ricardo Tinoco, Adrián Canelada, Joel Martínez, Jamilson, Carles Güell i Marc Samper.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:A Joel, del Martinenc.

L’HOSPITALET 0 GRANOLLERS 1

L’HOSPITALET:Aliaga, Kent, Jimi, Viktor, Steve, Pelle, Bru, Derian, Román, Arnau (Kevin) i Demba.GRANOLLERS:Sergio Fernández, Víctor Díaz, Guillem Pujol, Molins, Erbol, Damián, Fortuny, Víctor Morales, Diego, Álex Castillo i Max Llovera.GOL:0-1 (25’) Molins.ÀRBITRE:Alins Rodríguez.

l’hospitalet 1 martinenc 2

L’HOSPITALET:Aliaga (Nil), Kent, Jimi, Viktor, Steve, Pelle (Bru), Derian, Román, Demba (Pandiani), Kevin i Ayoub.MARTINENC:Padrós, Iglesias (Samper), Rubi, Karim Al-Qarut, Adri Garcia, Jacobo, Eric Pi, Moragas, Simó, Lladó i Vendrell.GOLS:0-1 (19’) Lladó, de penal. 0-2 (22’) Steve, en pròpia porta. 1-2 (29’) Steve.ÀRBITRE:Mas López.T.G.:Steve.

El Martinenc, l’amfitrió dels Històrics, va donar la sorpresa en aconseguir el pas a les semifinals. El conjunt barceloní, que el curs vinent jugarà a primera catalana, va eliminar dos equips de tercera en empatar contra el Granollers en el primer partit i vèncer l’Hospi en l’últim. El Martinenc jugarà demà dissabte contra el Terrassa la segona semifinal (18.30 h) després del xoc que enfrontarà el Badalona i el Vilafranca. Tots dos, a 90 minuts.

En el primer enfrontament, els del Guinardó van gaudir de les millors oportunitats, com ara una rematada de cap d’Ahufinger que Álvaro va aturar. La feina defensiva del Granollers, però, va deixar el partit en taules.

Els vallesans van passar per sobre de l’Hospitalet en el segon partit. Els riberencs no van poder evitar el domini del seu rival cristal·litzat en la diana d’Oriol Molins en rematar un servei de córner. A partir d’aquí, els de Solivelles van defensar-se amb esma per segellar un triomf que els donava esperances de classificació.

Totes van acabar amb la victòria del Martinenc, que es va avançar de seguida amb la diana de Lladó des dels onze metres, tot i que l’atacant ja havia avisat prèviament amb un xut creuat. Steve va rematar erròniament una centrada de cap a la seva pròpia porteria que deixava el Martinenc en una molt bona posició, tot i que el jugador, amb una rematada de cap, va posar més emoció en un marcador que no es va moure més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)