Més futbol

El Terrassa talla l’hegemonia

Torneig d’Històrics. El conjunt terrassenc s’estrena en el palmarès de la competició i trenca amb dos anys de domini del Badalona, que es va desinflar en la segona meitat de la final

TERRASSA 2 BADALONA 1

TERRASSA:Ortega, Prado, Manu González, Alberto Sánchez, Arranz, Coro, Joel Cañaveras, Kilian, Genís, David López i Pelegrín. També van jugar Zapico, Viña, Galeano, Jaume, Kevin, Yaya, Ruiz, Fernández, Morell, Virgili i Albert López.BADALONA:Morales, Iván Malón, Kilian Duran, Robusté, Valentín, Marc Carbó, Robert Simón, Adri Díaz, Chema Moreno, Mayor i Hugo Esteban. També van jugar Sánchez, Toledo, Pelón, Toni Jou, Boniquet, Omar Monterde, Joao i Giva.GOLS:1-0 (54’) Robert Simón. 1-1 (81’) David Virgili, 1-2 (88’) Lucas Viña.ÀRBITRE:Fernández Morillo. T.G.: Al terrassenc Robusté.

El Terrassa va apuntar ahir el seu nom al palmarès del Torneig Històrics. Amb una remuntada i un punt d’èpica, els terrassencs van tallar l’hegemonia del Badalona, que havia encadenat dues temporades alçant el títol. Les dianes de David Virgili i Lucas Viña en els 10 minuts finals van capgirar un resultat que ja s’encarrilava cap al vuitè triomf en el Torneig d’Històrics dels escapulats. L’equip de Xavi Molist tanca un torneig molt complet, havent disputat quatre partits en tres dies.

Ahir, el Badalona va ser millor en l’inici. Fent valer el seu potencial i la diferència de categoria. Tancant els terrassencs a la seva àrea. Només la lluita de Sergi Arranz, màxim golejador de la competició, mantenia amb vida un Terrassa que va veure com el Badalona s’avançava. Robert Simón va obrir la llauna picant la pilota de manera suau per sobre la sortida de Zapico. El gol badaloní no va fer baixar els braços al Terrassa, que es va saber defensar.

I en els últims deu minuts, els de Xavi Molist es van omplir d’orgull per remuntar. David Virgili i Lucas Viña van fer les dianes d’un conjunt terrassenc que va arriscar i va veure premiat el seu atreviment. Virgili i Viña van rematar dins l’àrea escapulada. El Terrassa estrena el nou projecte de Xavi Molist amb embranzida i un títol de coratge i resiliència que talla l’hegemonia del Badalona.

ELS PROTAGONISTES

El torneig ens ha anat molt bé. No m’agrada perdre i menys així, però estem satisfets
Juanma Pons
entrenador del Badalona
Un títol sempre s’ha de celebrar, però queda molta feina i molta pretemporada encara
Xavi Molist
Entrenador del Terrassa FC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)