Internacional

Bojan marxa a l’MLS

Futbol internacional. Bojan Krkic abandona l’Stoke City anglès després de cinc anys i de competir tant a la Premier League com a la Championship, la segona divisió anglesa

Bojan Krkic i l’Stoke City van arribar a un acord mutu per desvincular el de Linyola del club anglès. Krkic deixa els del Bet365 Stadium després de cinc anys i, encara que no s’ha confirmat oficialment, tot indica que jugarà al Montreal Impact de l’MLS.

El davanter de 28 anys es va acomiadar del club i dels seus aficionats mitjançant una publicació a Instagram en què es mostrava molt agraït, però també una mica decebut: “El més important per a mi és agrair als aficionats el seu constant suport durant la meva estada al club. Els potters sempre han estat allà, en els bons i en els mals moments, per oferir-me el seu escalf, cosa que aprecio i que recordaré per sempre. M’hauria agradat acomiadar-me d’una altra manera, però a vegades no tries com van les coses. Una cosa és clara i és que Stoke sempre serà un dels llocs més especials per a mi.”

El jugador crescut al planter del Futbol Club Barcelona va disputar partits amb l’Stoke City tant a la Premier League –en què va jugar 53 partits i va anotar 14 gols– com a la Championship aquest any passat, en què va participar en 21 partits i va fer un gol. D’aquesta etapa, Bojan destaca el següent: “No puc evitar mirar enrere i veure tots els bons moments que he passat aquí i que sempre tindran un lloc especial a la meva memòria i al meu cor. He tingut el privilegi de jugar pel club a la Premier League, de guanyar partits memorables i marcar contra equips com el Liverpool, el Manchester United, el City, el Tottenham i l’Arsenal, que són, sens dubte, algunes de les millors experiències de la meva carrera.”

Bojan va arribar als potters el 2014 per prop de dos milions d’euros procedent del Futbol Club Barcelona, amb qui havia guanyat dues lligues de campions, tres competicions estatals i una copa del Rei. Amb els anglesos, Krkic va disposar de minuts fins que en el mercat d’hivern de l’any 2017 va iniciar una sèrie de cessions que van comprendre etapes al Mainz alemany i a l’Alavés de la lliga espanyola, ambdós casos amb una durada superior a una temporada.

En direcció a Mont-real

Tot i que falta l’anunci oficial, tot indica que el de Linyola posarà el rumb cap al Canadà per jugar al Montreal Impact de la Major League Soccer (MLS). Bojan seguirà els passos d’un altre exjugador del Futbol Club Barcelona, Andreu Fontàs, que als 29 anys està competint amb l’Sporting Kansas City des de ja fa un any.

El Montreal Impact és a mitja temporada i a hores d’ara seria equip de play-off. Els canadencs estan situats en sisena posició, encara que tenen poc marge respecte als seus perseguidors. El club nord-americà afrontarà la fase més important de l’any i Bojan Krkic podrà aportar el seu granet de sorra per ajudar-lo a consolidar-se com un dels set millors de la conferència, entrar a play-off i aspirar a guanyar el campionat.

COMIAT AGREDOLÇ

M’hauria agradat acomiadar-me d’una altra manera, però a vegades no tries com van les coses
Bojan Krkic
JUGADOR

LES XIFRES

85
partits disputats amb l’equip anglès.
Bojan deixa l’Stoke després de cinc anys, diverses cessions i 16 assistències.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)