1a divisió

Els clubs mantenen que no hi ha res a parlar amb la RFEF

El conflicte dels horaris. Rubiales fa un gest per establir un camí en comú per allargar la jornada, però la Lliga es tanca en banda i respon afirmant que les competències són seves

Els clubs de primera i segona divisió van decidir, en l’assemblea extraordinària de l’LFP celebrada ahir, que no es reuniran amb la Federació Espanyola per negociar en el conflicte que mantenen pels horaris. Hores després que Rubiales fes un gest d’apropament a la Lliga de Futbol Professional per arribar a un acord per allargar les jornades de lliga més enllà del cap de setmana, els clubs es van mostrar taxatius i van afirmar que les competències són exclusivament seves.

“No hem de negociar res amb ells. Els drets són de la Lliga i el que ha dit el jutge és una mesura cautelar. No poden negociar amb una cosa que no és seva”, va dir el director general del València, Mateu Alemany, després de l’assemblea. “Òbviament no ens reunirem amb ells directament perquè per això hi ha els òrgans de govern de la Lliga.” La mesura cautelar a la qual es refereix Alemany és la resolució judicial emesa divendres passat pel jutge Sánchez Magro que deixava sense efecte la possibilitat que els partits de primera i segona divisió es disputessin els dilluns. La decisió que ha pres la Lliga respecte a això és presentar un recurs d’apel·lació perquè torni a haver-hi futbol els dilluns, tal com va anunciar la patronal després de conèixer la resolució del jutge. Els clubs, a més, veuen “mala fe” en les paraules de Rubiales, que va afirmar que volia mantenir “una negociació franca i de bona fe” aprofitant que els clubs estaven reunits a Madrid. Ha transcendit, però, que quatre clubs de la lliga, entre ells el Barcelona i l’Espanyol, són propers a parlar amb Rubiales.

POSICIÓ ALLUNYADA

“No poden negociar amb una cosa que no és seva”, va dir Mateu Alemany
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)