Internacional

Alcácer no fa presoners

Bundesliga. El valencià marca un doblet i assisteix Marco Reus en la golejada del Borussia de Dortmund en l’estrena contra l’Augsburg

Com un cicló, sense deixar-se impressionar pel gol només de començar de Florian Niederlechner, el Borussia de Dortmund va irrompre en la Bundesliga amb una actuació digna de qui vol amenaçar el regnat del Bayern. I ho va fer al ritme de l’encert d’un Paco Alcácer que va replicar a Niederlechner tan sols dos minuts després i que va completar una actuació plena d’encert amb el doblet i assistint Marco Reus en el tercer. Amb la d’ahir, el valencià ha marcat ja en els tres partits oficials que ha jugat el Dortmund aquesta temporada (lliga, copa i supercopa alemanya) i es consolida en un front ofensiu on és car jugar, ahir assistit a les bandes per un suggeridor Thorgan Hazard i un Jadon Sancho que no va faltar tampoc a la cita amb el gol. Brandt, que va jugar en el tram final, va completar la seva estrena al Signal Iduna Park també marcant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)