Més futbol

Medina, cap al Peralada

3a divisió. El club de l’Alt Empordà incorpora l’atacant després que aquest va quedar lliure una vegada desvinculat del Llagostera. Marc Medina competirà amb Pime, Ferrón i Bertomeu

El Peralada va anunciar ahir el fitxatge d’un nou davanter. Marc Medina engreixarà la llista d’atacants en la plantilla dirigida per Albert Carbó després que va rescindir dimecres el seu contracte amb el Llagostera, equip amb el qual va aconseguir l’ascens a segona B la temporada passada (27 partits i quatre gols en 1.416 minuts de joc).

Medina encadenarà sis temporades a tercera fent en cadascuna un bon grapat de gols. El Palamós va contractar al davanter procedent del Guíxols el curs 2014/15, en el que va ser la seva estrena en la categoria (36 partits i quatre gols en 2409 minuts).

Amb els palamosins va jugar-hi quatre temporades i va fer en total 35 gols entre els cursos 2014/15 i 2017/18, uns números que li van fer guanyar una oportunitat en un club capdavanter com el Llagostera.

Marc Medina haurà de competir per una posició en l’onze titular amb Xavi Ferrón, Èric Pimentel i Víctor Bertomeu, els futbolistes més ofensius dels quals disposa ja el club de l’Alt Empordà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)