1a divisió

Vitolo desbloqueja l’Atlético a Butarque

1a divisió. El gol del canari en la segona part decideix un partit poc brillant de l’equip de Simeone, que amb aquests tres punts és segon en la lliga

LEGANÉS 0 AT. MADRID 1

LEGANÉS:Soriano; Rosales, Omeruo (Avilés, 78’), Rodri Tarín (Bustinza, 27’), Siovas, Jonathan Silva; Rubén Pérez, Eraso (Avilés, 78’), Roque Mesa; En-Nesyri i Braithwaite.AT. MADRID:Oblak; Trippier, Savic, Giménez, Hermoso (Vitolo, 60’), Sául; Koke, Thomas (Marcos Llorente, 69’), Lemar (Felipe, 89’); Joao Félix i Morata.GOL:0-1 (71’) Vitolo.ÀRBITRE:De Burgos Bengoetxea (basc). Targeta groga a Eraso, Rosales, Hermoso i Thomas.PÚBLIC:11.742 espectadors a Butarque.

L’Atlético de Madrid va patir però va resoldre amb èxit la seva visita al Leganés. Derbi competit i poc lluït que va decidir un gol de Vitolo en l’equador de la segona part. Els de Simeone sumen dues victòries en les dues primeres jornades de lliga i són segons en la classificació, només superats pel Sevilla.

La primera part va acabar sense gols i sense bon joc a Butarque, tot i que el conjunt de Simeone va disposar d’una molt bona oportunitat, quan Omeruo no va saber rebutjar una centrada letal de Trippier i el jove Soriano va haver d’intervenir amb encert tapant la rematada de Morata. L’actuació del porter andalús va ser de les millors notícies que va rebre ahir l’afició pepinera. En-Nesyri lluitava amb Savic, que no li concedia ni un metre, i Braitwaite mirava de crear espais, però la defensa blanc-i-vermella no li regalava res.

Quan s’havia jugat una hora de partit, després d’uns minuts d’inquietant domini dels de Pellegrino, Diego Pablo Simeone la va encertar donant entrada Vitolo en el lloc de Mario Hermoso. I és que el canari va signar l’únic gol del partit en rematar amb la cama esquerra una delicada assistència del portuguès Joao Félix i col·locar la pilota al costat del pal esquerre amb un xut ras i creuat. Al partit li quedaven poc més de 20 minuts i l’Atlético no es va deixar empatar. De fet, Morata va disposar de l’ocasió més clara abans del final.

Primer triomf dels blanc-i-vermells a Leganés i segona derrota dels blanc-i-blaus en dues jornades de lliga.

1a divisió
Jornada 2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)