1a divisió

Declaren els investigats

1a divisió. La cinquena sessió del judici per la possible compra del Llevant-Saragossa s’acaba amb la declaració de tots els jugadors i exjugadors imputats, entre els quals Christian Stuani

Va tenir lloc ahir a la Ciutat de la Justícia de València la cinquena jornada del judici que investiga la possible compra del partit que van jugar el Llevant i el Saragossa el curs 2010/11. Van acabar les declaracions dels 42 investigats, la majoria futbolistes i exfutbolistes professionals. Un dels que va declarar ahir va ser el davanter del Girona Christian Stuani. La defensa li va preguntar pel partit. “Vaig marcar un gol. El partit era important per a mi perquè estava cedit i havia de deixar una bona imatge. Per a mi és important guanyar i fer gols”, va dir l’uruguaià, que també va respondre per l’absència de moviments en els seus comptes els mesos després del partit. “Vaig marxar de vacances a la casa que tinc a Uruguai. Allà, el meu pare assumeix totes les despeses. Durant l’any li vaig fer transferències.”

Juanfran i Ballesteros també van declarar ahir i van negar cap reunió per arranjar el partit i que tinguessin ells influència sobre els seus companys. Dijous començaran a declarar els testimonis, entre els quals Javier Tebas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)