1a divisió

“«Quien va a Sevilla...»”

1a divisió. L’irregular Madrid de Zidane visita el Sevilla líder de Lopetegui

La cinquena jornada de lliga es tancarà aquesta nit al Sánchez Pizjuán amb el partit, sens dubte, més interessant. El Sevilla, líder invicte de la competició, rep el Real Madrid, que és tercer i tampoc ha perdut però que presenta una trajectòria tan irregular en aquest inici de curs que Zinedine Zidane, en la roda de premsa que va oferir ahir, va haver de respondre més sobre la seva continuïtat que no pas sobre el partit. “És clar que em sento amb forces per seguir endavant”, etzibava en la primera resposta. “Si em sento qüestionat pel club? No, al revés. Si no fos així, marxaria”, responia també, amb el 3-0 de dimecres passat, al Parc dels Prínceps, planant en l’ambient. “No em molesta que soni el nom de Mourinho. Quan les coses van així, ho hem de canviar tot. És difícil, però és la realitat”, comentava, resignat.

Zidane, en tot cas, és conscient de la dificultat que l’espera avui, en un escenari on el Real Madrid no guanya des del mes de maig del 2015 i que, fa just un any, va suposar l’inici del final del seu antecessor, Julen Lopetegui. Després de caure per 3-0 al Pizjuán, el Madrid de Lopetegui no va tornar a guanyar en la lliga. Cinc jornades després, el 5-1 que va rebre al Camp Nou va provocar la destitució del tècnic. El destí ha volgut que ara Julen Lopetegui segui, precisament, a la banqueta del Sevilla, amb un somriure a la boca i havent engegat la temporada a velocitat de creuer. El tècnic guipuscoà, però, va ser molt prudent en la seva compareixença davant de la premsa d’ahir. “Ens hem de centrar més en el que podem fer nosaltres que en el Real Madrid. Davant nostre tindrem un equip extraordinari, amb un talent espectacular, que ens obligarà a donar la nostra millor versió”, va dir.

De fet, la principal preocupació de Lopetegui és el cansament dels seus jugadors, després del llarg viatge que han hagut de fer des de Bakú, on dijous es van estrenar en l’Europa League. “Ens estem recuperant del partit i el viatge. Això va molt ràpid, ara estem centrats a descansar bé”, manifestava el tècnic en aquest sentit. Dos jugadors del Sevilla amb passat madridista, Reguilón i Chicharito Hernández, seran també protagonistes aquesta nit. Tots dos podrien ser titulars, tot i que el seu entrenador no va voler donar pistes. “De la repercussió mediàtica de Chicharito, ni n’estic pendent ni ho controlo. La repercussió que m’agrada és la que faci el meu equip”, va sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)