1a divisió

La segona línia, a escena

1a divisió. Còmodes després de guanyar el Sevilla, en la part alta de la classificació i amb un calendari atapeït, Zidane es pot permetre el luxe d’exposar els jugadors suplents al Bernabéu

Dues victòries i Chamartín és una bassa d’oli. El Madrid ha deixat enrere una part dels problemes de l’estiu, en què no ha pogut alliberar-se d’una part important de la plantilla ni tampoc fitxar el que volia, que es van agreujar amb una sèrie de 5 punts de 9 possibles en les tres primeres jornades i amb una caiguda amb estrèpit a París. En la lliga, el triomf contra el Llevant al Bernabéu va servir perquè l’equip agafés embranzida rematant el Sevilla de Lopetegui, fet que col·loca els blancs en la part alta de la classificació, separat –abans de començar la jornada– del seu rival directe, el Barcelona. Per tot plegat, i per un calendari monstruós el mes de setembre i octubre, Zidane es pot permetre el luxe de fer jugar la segona línia. Les rotacions són obligació per al joc contra l’Osasuna al Bernabéu.

El partit contra l’Osasuna deixarà veure cares noves en l’equip de Zidane, que farà descansar homes importants com ara Marcelo, Hazard i Casemiro. Les rotacions no podran ser completes perquè Modric i Isco, ja recuperats de les seves lesions, no poden jugar encara un partit sencer. En canvi, Mendy se suma a la infermeria, un problema que preocupa el tècnic francès. “No estic preocupat per les lesions però sí que estic molest. No vull veure els meus jugadors lesionats però és una part del futbol que no controlem gaire bé”, va assegurar el tècnic. “El calendari amb molts partits també afecta.”

Dubtes

El mal inici ha afectat la credibilitat de Zidane al capdavant de l’equip però el francès no està preocupat per aquest extrem. “Això és així. Estic fora quan perdem i dins quan guanyem. Què hi farem...”, va explicar el francès, que celebra la millora del seu equip però l’equilibra: “Fins al primer gol a París, el nostre partit va ser molt bo, no hem d’oblidar-ho. I tampoc vam fer 90 minuts perfectes a Sevilla.”

L’Osasuna és un rival amb pell de xai que ha cedit quatre empats en cinc partits però que, en canvi, no ha encaixat cap derrota. Arrasate també haurà de fer malabarismes perquè continua amb diverses baixes, però el tècnic s’ho pren de manera positiva: “És una oportunitat per a la resta”, va dir: “Anar invictes ens dona confiança perquè fent les coses bé sabem que serem dins el partit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)