1a divisió

El gran inici del Palamós té dos noms propis

1a catalana. Tamba Kanteh i Toni Rossell han guiat el degà al nou de nou amb els seus gols –tres i dos, respectivament– i confirmen els empordanesos com uns dels grans aspirants

El Palamós viu un moment dolç. El degà del futbol català està protagonitzant un inici de campionat sensacional, amb tres victòries en les tres primeres jornades, un ritme que només el Girona B és capaç de seguir-li. L’objectiu del conjunt que orienta Joan Marmol és el de l’ascens, quedar entre els dos primers i poder tornar a tercera divisió, i el començament doncs per assolir el repte està sent immillorable.

Molt hi tenen a dir dos dels futbolistes de l’equip, Tamba Kanteh i Toni Rossell, responsables de 5 de les 6 dianes que ha marcat l’equip del Baix Empordà. Tots dos jugadors van aterrar aquest estiu a Palamós amb la difícil missió de rellevar Pepu Soler, i el repte, de moment, no els està pesant ni de bon tros. I és que la influència i els números de l’expunta del degà, ara a les files del Figueres a tercera, són imponents: 23 gols en 31 partits va anotar el de Bellcaire d’Empordà la campanya passada, amb els quals va acabar com el màxim golejador dels 2 grups de primera catalana. L’equip palamosí, però, no l’està trobant a faltar. Kanteh, davanter arribat del Llagostera B, suma ja 3 gols, mentre que Rossell, segon punta fitxat del Girona B, n’acumula 2. La parella ha estat decisiva en les tres victòries de l’equip que dirigeix Marmol. Al camp de la Grama (2-3), Kanteh va fer un doblet, l’altre el va marcar Adrián Salas; amb el Llagostera B (1-0), l’artífex del triomf va ser Rossell, des del punt de penal; i en l’última jornada contra el Jupiter a domicili (1-2), van marcar-ne un cadascun.

No hi ha dubte que l’atac del degà està ben cobert, però el club segueix treballant i aquesta setmana va incorporar un altre davanter, Charles Spragg, de 19 anys, procedent de l’Eastern Suburbs d’Auckland.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)