1a divisió

El Madrid es posa a prova al Wanda

1a divisió. Els blancs defensaran el lideratge en el derbi contra l’Atlético

Derbi madrileny en la jornada 7, al Wanda Metropolitano, per tastar la fermesa de l’Atlético i el lideratge que estrena l’invicte Real. Primer examen parcial del curs per a colchoneros i blancs, que es van enfrontar per última vegada aquest estiu, en un amistós als Estats Units que va acabar amb un resultat d’escàndol (3-7) favorable als blanc-i-vermells. Dos mesos i sis jornades de lliga després, han sumat, respectivament, 13 i 14 punts. Els d’El Cholo es presenten sense Morata, sancionat després de la vermella que va veure a Son Moix. Els de Zidane, encara sense Mendy i Asensio. Hi haurà, però, noms suficients per esperar un partit de màxim nivell. A més, les rotacions que els dos equips van fer en la jornada d’entre setmana conviden a pensar que, com no podia ser d’una altra manera, posaran tota la carn a la graella.

Nous referents han vingut a ocupar el lloc de Cristiano Ronaldo, al Real Madrid, i d’Antoine Griezmann, a l’Atlético. El belga Eden Hazard està cridat a liderar l’equip blanc i avui es troba davant la primera gran cita per demostrar-ho. L’aposta a l’altre bàndol és el jove João Félix, que ja acumula dos gols en la lliga i ha fet palesa la seva categoria. S’espera, en tot cas, un derbi madrileny en tota la seva dimensió, amb un Real Madrid ressorgit després de la desfeta de fa deu dies a París, en partit de Champions League, i un Atlético que aspirarà a recuperar el lideratge que se li va escapar abans de caure contra la Real Sociedad, a Anoeta (2-0), i d’ensopegar a casa amb un empat (0-0) contra el Celta.

La jornada de dimecres, en tot cas, va ser prou favorable per a tots dos perquè aquesta nit saltin al Wanda Metropolitano empesos per una inèrcia positiva. No hi haurà excuses, ni matisos, en aquests temps en què els dubtes aguaiten a cada descuit. Atlético i Real Madrid es posaran, en un partit de màxim interès, sota la lupa del planeta futbol i amb el lideratge en joc. Ni més ni menys.

ELS ENTRENADORS

Guanyar el derbi o la Champions? El derbi, perquè és el que tenim ara mateix
Diego Pablo Simeone
ENTRENADOR DE L’ATLÉTICO
Que l’Atlético és l’equip del poble? Aquí la gent matina i treballa molt
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)