Internacional

copa libertadores

river plate 2 - 0 boca juniors

River acarona la final

Copa Libertadores. Els de Gallardo s’imposen 2-0 al Monumental davant Boca Juniors i encarrilen les semifinals. La tornada es jugarà el 23 d’octubre a La Bombonera

River Plate ha fet un pas de gegant per jugar la final de la Copa Libertadores. Aquesta matinada, els ’Milionarios’ s’han imposat per 2-0 a Boca Juniors a l’estadi Monumental en el partit d’anada de les semifinals de la màxima competició sud-americana. Rafael Santos Borre, d’un penal xiulat a instàncies del VAR, al cap de set minuts,i Nacho Fernández, al 70’, han estat els golejadors de l’equip local. El marcador ha estat curt pels mèrits fets dels deixebles de Gallardo que sempre han portat el pes del partit. Així doncs, River té un important avantatge pel duel de tornar que es disputarà el pròxim 23 d’octubre a La Bombonera. Allà, Boca, espera remuntar una eliminatòria que ara té molt costeruda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)