1a divisió

Líder a còpia de patiment

1a divisió. El Real Madrid cimenta el triomf contra el Granada (4-2) en una bona primera meitat, si bé pateix força en la represa

El Real Madrid seguirà líder després de doblegar el Granada, el seu immediat perseguidor, en un partit com de costum bipolar, amb una primera meitat prou potable, en què els gols de Benzemá i d’Eden Hazard van encarrilar força el triomf, però amb una represa farcida de dubtes, en què tot i un golàs de Modric, el Madrid va acabar passant-ho malament, primer víctima d’un penal comès per Aréola, que alimenta encara més el debat de la porteria, transformat per Darwin Machis i la posterior diana a la sortida d’un córner de Domingos Duarte, han dut el partit a un desenllaç agònic, només desencallat per l’encert de James Rodríguez a última hora, evitant més ensurts a les tribunes d’un Santiago Bernabéu que, tot i els dubtes que continua desprenent el seu equip, respira aire fresc al capdavant de la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)