1a divisió

L’Atlético s’adorm i no passa de l’empat a zero

1a divisió. El Valladolid va fallar un penal en la primera part, l’oportunitat més clara, i Sergio González va guanyar la partida a Simeone

VALLADOLID 0 AT. MADRID 0

VALLADOLID:Masip; Moyano, Kiko Olivas, Salisu, Nacho; Óscar Plano, Míchel (Anuar, 83’), Joaquín, Toni Villa (Waldo, 64’); Guardiola i Sandro (Enes Ünal, 68’).AT. MADRID:Oblak; Trippier, Savic, Giménez, Lodi; Koke (Lemar, 65’), Thomas, Saúl, Joao Félix (Correa, 61’); Diego Costa, Morata (Herrera, 71’).ÀRBITRE:José María Sánchez Martínez (comitè murcià). Va ensenyar targeta groga a Nacho, Toni Villa, Moyano, Óscar Plano, Joaquín, Waldo i al técnic, Sergio González, del Valladolid. I a Morata, Saúl, Joao Félix i Lemar, de l’Atlético de Madrid.PÚBLIC:23.650 espectadors al José Zorrilla.

Empat sense gols de l’Atlético de Madrid a Valladolid, en un partit més intens que brillant, en què el català Sergio González va guanyar la partida a Diego Pablo Simeone. De fet, els de Pucela van desaprofitar l’oportunitat més clara: un penal que va errar Sandro en la primera part. Després d’aquest resultat, els blanc-i-vermells queden a tres punts del lideratge de la lliga, que manté el Real Madrid.

L’Atlético va sortir adormit, tou en la pressió, lluny de la seva millor versió, i va arribar a la mitja part sense encaixar cap gol només perquè la sort el va acompanyar, ja que Sandro Ramírez va xutar als núvols un penal en el minut 35. L’àrbitre, Sánchez Martínez, l’havia xiulat, ajudat pel VAR, després d’una acció a dins de l’àrea de Thomas sobre el mateix Sandro, que va perllongar la seva ratxa de dos anys sense marcar en partit oficial. Aquesta, en tot cas, va ser l’ocasió més clara en uns primers 45 minuts amb ben poques arribades a les dues àrees.

Després del descans, els de Simeone van fer un pas endavant, van viure més en camp contrari i es van mostrar més agressius, però no van trobar amb facilitat el camí de la porteria de Jordi Masip. Ángel Correa, 10 minuts abans del final, va tenir molt a prop el 0 a 1, amb un xut que va refusar el pal. No va ser l’última oportunitat, ja que Joaquín va estar a punt de marcar en l’últim sospir. El Valladolid, en tot cas, va saber aguantar i es va endur un merescut punt contra un rival molt superior.