Internacional

Rússia i Polònia pugen al tren de Bèlgica i Itàlia

Classificació per a l’Eurocopa 2020. La jornada d’ahir deixa quatre seleccions classificades de manera matemàtica. Holanda i Alemanya tampoc fallen i s’acosten a l’objectiu

Nit rodona per a Denis Cheryshev i Rússia. Maneta de gols en la visita a Xipre i classificació matemàtica per a la pròxima Eurocopa. El futbolista del València va marcar dos gols i va fer dues assistències en la golejada a Nicòsia. La seva selecció, botxí d’Espanya en l’últim mundial, acompanyarà Bèlgica, que, tot i estar classificada, ahir va tornar a guanyar, per 0-2 contra el Kazakhstan, i manté el seu ple de victòries. Eden Hazard es va tornar a quedar sense marcar com en la golejada de fa uns dies contra San Marino, però va fer l’assistència a Meunier en el segon gol del combinat dirigit per Bob Martínez.

Jornada positiva també per a Holanda. Els de Koeman tanquen el mes d’octubre amb sis punts de sis possibles. Després de la remuntada heroica de l’altre dia contra Irlanda del Nord, ahir Holanda va tornar a guanyar, en aquesta ocasió contra Bielorússia, per 1-2, i s’acosta al seu objectiu. Frenkie de Jong va disputar els 90 minuts, però el gran nom propi va ser Wijnaldum. Doblet del futbolista del Liverpool. Tampoc va fallar Alemanya. La selecció de Joachim Löw va superar per 0-3 Estònia, amb un doblet de Gundogan i un tercer gol de Werner, tot i jugar en inferioritat numèrica des del minut 14 per la vermella directa a Emre Can. Ter Stegen, titular en l’amistós contra l’Argentina, va tornar a la banqueta en benefici de Neuer.

Igual que Rússia, Polònia també va certificar la seva classificació. Els gols de Frankowski i Milik valen un bitllet.

Alarma a París per la lesió de Neymar

Fase de classificació per a l’Eurocopa al marge, ahir també es van disputar altres partits internacionals com ara l’amistós que el Brasil de Tite va jugar contra Nigèria a Singapur (1-1). La canarinha, que havia empatat feia tres dies contra el Senegal pel mateix resultat, va perdre Neymar en el minut 12. El crac del PSG va marxar del terreny de joc amb molèsties a la part posterior de la cuixa esquerra. En les pròximes hores se sabrà l’abast exacte de la lesió. A París ja tremolen. El gol del Brasil el va marcar el madridista Casemiro. El blaugrana Arthur Melo, que ja va ser titular contra el Senegal, va repetir i va jugar 80 minuts.