Internacional

Ocasió per sentenciar

Classificació per a l’Eurocopa 2020. Espanya té l’oportunitat de segellar la seva presència en el torneig matemàticament si venç a domicili contra Suècia (20.45 h, La 1)

El soroll mediàtic que generen dos mals resultats s’alcen com una muntanya sempre per a Espanya, país amant de l’harakiri futbolístic quan venen mal dades. L’equip de Robert Moreno necessita sobreposar-se a l’empat contra Noruega malgrat haver registrat una fase de classificació impecable. Avui (20.45 h, La 1), a més, té l’oportunitat de segellar matemàticament la classificació per a l’Eurocopa de l’estiu amb una victòria, tot i que si no guanya, altres resultats el podrien ajudar.

Sense Ramos, Espanya vol recuperar la possessió de la pilota, un aspecte del joc que va quedar en entredit en el xoc contra Noruega, en què la roja no va poder ni combinar ni connectar amb els seus atacants. Al davant, hi tindrà un equip que la hi voldrà prendre, defensant i atacant amb intensitat. Al cap i a la fi, Suècia es juga molt bona part de les seves possibilitats de disputar el torneig. Segons a la taula, un punt per sobre de Romania, els nòrdics inauguraran la propera finestra amb un duel directe contra el perseguidor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)